Tävling

2010-08-31 Kl: 11:34:05
Tävling | Kommentera här (5)

Tävling i samarbete med Libero!
Tävlingen Avslutas söndagen den 5 September kl 19.00.Jag är med och tävlar om ett Libero bad kit hos miahsblogg.
Var med och tävla ni med.

Set innehåll:
Badcape
Necessär med Babyolja, Baby wash och Lotion.

Så här tävlar du:

- Skriv ett inlägg i din egen blogg med bilden samt den kursiverade texten nedanför bilden. (Bilden ovan)
- Skriv en kommentar till det här inlägget där du skriver att du tävlar, din e-mail (enbart synlig för mig), samt en länk till ditt inlägg.
- Berätta även ditt bästa minne tillsammans med ditt/dina barn.


Ett Exempel (Jag har kommenterat själv):


Vid övriga frågor lämna en kommentar, eller skicka ett mail till marianilsson_88@hotmail.com


Friskis & Svettis

2010-08-30 Kl: 20:35:51
Jympa | Kommentera här (1)
Nu har jag köpt nytt träningskort på friskis så nu är jag 2800kr fattigare, men har ett kombi kort gym/spin/Jympa. De var billigast att göra så. Man kanske kan testa på ett spinning pass då da. ;-)
Körde i allafall ett baspass idag och de känns skönt att ha det gjort. De gick riktigt bra. Vissa rörelser kunde jag ge mer på och andra fick jag ge mindre. Dessvärre hade jag dunkade huvudvärk som sätter sig över ögonen för tredje dagen i rad. Inte skönt. Så trodde jag skulle ramla i hop när jag skulle resa mig från golvet efter styrkorna. Funderar på om ajg måste gå till optikern igen.. *Suck*

Rekomenderar

2010-08-26 Kl: 15:07:27
Maria Rekomenderar | Kommentera här (4)
 
Jag kan verkligen rekomendera Wellaflex Fullness till håret. Funkar super bra och de håller väldigt länge. Kostar ca 30-40kr beroende på vart du handlar.

Dagen

2010-08-26 Kl: 12:36:08
Allmänt | Kommentera här (1)
[x] Dammtorkat hela lägenheten
[x] Bytt gardiner
[/] Tvättat
[/] Sortera tvätt
[ ] Dammsugit
[ ] Torkat golven
[x] Diskat


Känner mig riktigt duktig idag, men nu måste jag dricka något innan jag får vätskebrist.

Helgen är över...

2010-08-23 Kl: 09:32:03
Allmänt | Kommentera här (0)
Lördagen: I lördags blev jag hela 22år. Det firades med att åka på Bojsen Karnevalen för att Erik skulle jobba. Så jag och Julia deltog i promenaden. Efter det så åkte vi hem till min mamma och grillade. Riktigt mysigt. Blev också en del fika.  Efter kl 14 så slutade min mobil att fungera vilket var ganska skönt. Lugnt och tyst.
Julia fick även sin första tand på min födelsedag. De är den i nedre käken fram till vänster.

Söndag: Vi hade bara en mys dag igår. Var ut till stugan en liten sväng, fixade till mattan. Sen så åkte vi hem och busade lite. Sen blev det besök av Erica, spelade lite BUZZ! Fikade lite, sen blev det melon och vindruvor och kollade lite på film i soffan. Medans Julia sov. Så det har varit en helt underbar helg. Tacks å mycket.
Ja just ja, min sim-kort har pajat, så jag inväntar ett nytt. De funkar i bland.

Måndag: Fick gå upp 6.20 kasta på mig kläderna, klä på Julia medans erik fixade vällingen. Slängde in oss i bilarna och åkte. Jag till Toyota och Erik till jobbet. MIn bil har varit inne på lite fix och trix. De var någon fläktrem (heter de så?!) som behövde bytas och lite allmän smörjning. Efter det, de tog en timme, och 1100kr senare. Så åkte vi till Erik och bytte bilar, sen blev det ica för att handla lite frukost. Så nu har man ätit frukost och *peppar peppar* vågar inte skriva vad.. Gör de sen.
Så nu kollar jag på Rachael Ray i väntan på våra bästa år. Och funderar på om tvätten hänger sig själv?!

Rösta gärna på skyltarna i föregående inlägg...

Hjälp?!?!?!?

2010-08-22 Kl: 17:48:17
Allmänt | Kommentera här (5)

    (2röster) 
    
       
    (1röst)

VILKEN SKYLT TILL JULIAS VAGN?
KOM GÄRNA MED FLER FÖRSLAG
JAG VILL INTE HA HENNES NAMN, SÅ RÖSTA GÄRNA PÅ NÅGN AV DE ANDRA.


Dålig eftermiddag

2010-08-20 Kl: 19:07:43
Allmänt | Kommentera här (2)
Jag har ingen bra eftermiddag! Sambon försenad från jobbet, jag behöver handla. Får slänga mig i bilen till Blge för att lämna Julia till mamma medans jag åker och handlar. Väl på Ica så strejkar först ena pantmaskinen så den tjuter och när jag sträcker mig efter telefonen så börjar maskinen bredvid att tjuta.. Inte nog med de, vågarna på grönsaksavdelningen, den första får slut på bläck när jag använder den. Så tar nästa. Ja då fastnar papperet för att de är slut... Väl ute och på vägen hem tänker jag att de enda som fattas nu är att de händer något med bilen... Jo tror ni inte att oljelampan börjar lysa och varna. Nej fy bubblan, nu ska jag hålla mig borta från apparaturer.

Kupolen!!

2010-08-19 Kl: 19:04:14
Allmänt | Kommentera här (2)
Idag var jag och Julia på kupolen med Janina och Alexandra. Riktigt trevligt, blev lite presenthandling till 3olika. Sen hittade jag ett par nya arbetsskor till mig. Så nu har jag sånna också. Börjar känna mig laddad inför jobbet på 29an.

När jag får pengar nästa gång tänkte jag införskaffa mig ett träningskort på friskis & svettis här i falun. =) Behövligt kan jag säga. Inga magmuskler kvar längre känns det som. Så när erik är hemma och pappaledig så kan man ju få 1½timme själv 1-2gånger i veckan kanske. =) Så kan han få den lediga tiden en annan dag.

I morgon blir det "avtackning" på 24an.. De blir tråkigt men men.. Får se om I-L och L kommer också.

Julia har förövrigt varit ganska ledsen de senaste 2dagarna, gråter mycket och dregglar i stora pölar. Och nr2 är väldigt löst. Så antar att de är tänder på G.

Nej nu ska jag fortsätta plocka lite.

Kramar så länge till er som förtjänar dom..

Dålig uppdatering

2010-08-16 Kl: 09:34:41
Allmänt | Kommentera här (2)
Förlåt, men vi har varit i stugan hela helgen och pysslat.. Vi har lagt ny matta i stugan... De blev superfint. Bild kommer senare då den ligger på Eriks ptelefon.
 

Julia har förövrigt börjat ställa sig mot möbler. Och hon går själv med gåvagnen, men man får gå bakom.. Duktig tjej!!

Idag så blir det promenad med Åsa förhoppningsvis.

Ny Bilstol

2010-08-13 Kl: 08:54:41
Allmänt | Kommentera här (1)
En britax multi-tech blev det till passaten. Den kostade 3495kr (ord. pris) Men den var på erbjudande för 2795kr och sen hade jag ytterligare 300kr i rabatt, så 2495kr blev det. Så vi tjänade 1000kr. Inte illa, sen fick vi den i brunt. Så vi är super nöjda och Julia åker som en prinsessa i den =)

Galning

2010-08-10 Kl: 09:15:56
Allmänt | Kommentera här (0)
Ja de är vad jag varit i natt.. Sängen var en enda röra i morse. Jag blev förbannad för att Erik låg på täcket. Vilket han delvis gjorde. `Men jag drog i lakanet och sparkade med benen. Så att Erik vaknade och frågade vad jag höll på med.
Kommer ihåg de lite grann.. Så kan de vara när man sover bredvid en förbannad mig.

Bebis har sovit riktigt bra i natt.. Men i morse kvart över 6 så är det någon som ställer sig på alla fyra och säger något som lät som "Hej" och sen skrattar hon och flinar som bara den.. Mammas lilla busfrö.
Sen fick pappan ta upp henne och sätta henne på toan och hon kissar rejält. Duktig tjej man har. Nu sover hon igen. När hon vaknar bär det av till Borlänge en sväng.

Hjälp?!?!?!?

2010-08-08 Kl: 19:06:09
Allmänt | Kommentera här (2)

Löser man de ena så får man mer problem.. Hur får jag bort mönstret bakom texten?!


Söndag

2010-08-08 Kl: 17:51:38
Allmänt | Kommentera här (2)
Nu har vi bestämt att någon dag denna veckan ska vi åka och kolla och ev köpa barnstol till bilen/bilarna.
Jag tycker att vi ska ha bilstol i båda bilarna. Så att man kan åka i väg med båda bilarna och henne, eftersom vi skaffat en vagn som passar båda bilarna. 

Här är de vi har tänkt oss:

  och   
Till passaten                                           Och Yarisen (eventuellt)


Lördag

2010-08-07 Kl: 20:13:05
Allmänt | Kommentera här (0)
Idag ringde klockan kl 6.. Trött som man var stapplade man sig upp och gjorde sig klar. Satte sig i bilen och gasade iväg till jobbet! Sista passet på 24an är nu avklarat. De känns väldigt märkligt. Men de blir nog bra på nya avdelningen också.
På jobbet fanns det lite att göra. Men jag jobbade inte hjäl mig. Fanns dom som hade det värre.

Efter jobbet bar det av till stugan för att hämta Julia som sovit i stugan med farmor och farfar. Allting hade gått riktigt bra och hon visa dom allt hon kunde. Hon impade dem även med att kissa på pottan. Duktig liten tjej mamma och pappa har.. Blir så stolt.
Julia fick sin gåstol igår så nu sitter hon i den och sparkar sig fram.

I morgon blir det tre års kalas för lille joppen som redan blir 3år. Herregud! Kom ihåg förra året då ajg först jobbat och på vägen till Borllänge fick vi stanna och köpa mat för att jag 2min senare ska spy upp den så att erik snabbt fick svänga av vägen för att vi inte hade kräkpåsar. Sen fick jag sitta ute i friska luften en stund innan jag mådde någolunda igen.
Vilka minnen man har från mitt kräkår förra året!! Inte lätt att spy i 36veckor non-stop mer eller mindre. 11dagar fick jag må bra av den graviditeten, eller ja från att jag fick veta att vi väntade lilla Julia.. Världens sötaste.

Skulle verkligen behöva en ny design nu.. Någon som kan??

Kramar så länge...

Fredag

2010-08-06 Kl: 09:13:48
Allmänt | Kommentera här (2)
Jag tycker att det börjar kännas som att de är fredag jämt just nu..
Men jag jobba rbara idag och i morgon, sen är jag ledig i nästan 3veckor. Det vill säga tid till att mysa med Julia.
Om jag inte sagt de så kan ju Julia åla sig framåt sen ett bra tag tillbaka. Hon kan även ta två krypsteg.. Hon är ju bara 6månader. Så hon är tidig. Hon kan också (enligt min mamma) ställa sig på alla 4och sen baxa sig ner till sittandes.
Nej förlåt, hon tog just 4 krypsteg framåt.
Hon är även duktig på att kissa på pottan numera. Hon kissar/bajsar på den kanske 4gånger/dag.
Så duktig min lilla tös..
Världens sötaste.


Ullared?

2010-08-03 Kl: 12:59:00
Allmänt | Kommentera här (3)
Jag har lust att åka till Ullared och köpa vinterkläder till Julia och lite julklappar och sånt... Funderar på bussresa i september. Någon som vill med?

Vintern

2010-08-03 Kl: 12:58:13
Julia 6-12månader | Kommentera här (1)
 Varmfodrad stövel för 199kr Funderar på att köpa till Julia i vinter. Ska först kolla skohuset bara.

249kr på HM.
149kr på hm.

RSS 2.0